fbpx

Plåt & montage

Entreprenörer

plåt, entreprenörer

Byggplåt till era kommande projekt!

Hos oss är det enkelt att optimera användandet av byggnadsplåt till era kommande projekt. Med egen tillverkning erbjuder vi alltid ett plåtalternativ, oavsett vilka mått eller vilken budget som är satt. Tak och fasad som byggs med byggnadsplåt kommer garanterat bli en långvarig investering som både är miljövänligt, kostnadseffektivt och funktionellt.

Byggplåt – ett material med stora möjligheter

En av de stora fördelarna med byggplåt är att vi har alla möjligheter att bearbeta materialet på många unika sätt. Vi kan tillverka produkter som är mjuka, stabila, spegelblanka, transparenta för att nämna några varianter. De olika lösningarna blir sedan till unika produkter som skivor, band, profilerad plåt, korrugerad plåt, kassetter, pannplåt, sandwichpaneler, takpannor, fågelnät, galler eller sträckmetall.

Skapa det unika med nya tankegångar

Våra skickliga plåtslagare i en kombination med det breda utbudet, formbarheten och möjligheten som finns i stål och plåt gör att det finns optimala förutsättningar för att skapa unika och nya uttryck. I stål och metall går det att integrera ledande tekniker som kan skapa nya funktioner för både tak och fasad.

Utgå från bearbetningsegenskaper och uttryck

Vi erbjuder alltid en lösning oavsett miljö, byggnation och behov. Med det breda utbudet av material samt möjligheterna till bearbetning brukar vi rekommendera att välja material utifrån bearbetningsegenskaper, utformning och uttryck. Detta gör att byggplåt passar såväl till den traditionella villan som till det nya stadskvarteret, den stora idrottsarenan eller robusta maskinhallen.

Underhåll tak & fasad på ett säkert sätt

Det finns särskilda tillträdes- och skyddsanordningar för att på ett bra och säkert sätt kunna sköta underhållet av tak och fasad. Vi tillverkar allt inom taksäkerhet utifrån varje specifikt projekt. Beroende på vad som efterfrågats tar vi fram varianter som smakfulla och dekorativa, antingen så att de smälter in eller sticker ut.

  • Takbryggor
  • Skyddsräcken
  • Takstegar
  • Snörasskydd
  • Fågelnät
  • Nock- och takbrygga
  • Skorstenshuvar

Vad kostar projektet?

Varje projekt är unikt och vi behöver beräkna den totala kostnaden utifrån tillgänglighet, material och utförande. Montagearbetet vid ett projekt med hinder eller högre höjder kräver mer jobb än ett enkelt villatak. Är det profilerad plåt som kommer monteras eller om planplåt ska falsas spelar också in för den totala kostnaden. Tveka inte att höra av sig till Stefan i formuläret nedan.

Kontakta oss

Ställ dina frågor till Johan i formuläret här nedan och boka gärna in ett hembesök. Vi kommer ut och ger dig ett kostnadsfritt prisförslag. Vi utför ROT-arbeten.

KONTAKTUPPGIFTER

Sandvägen 12
342 45 Växjö

E-post: johan@wpmab.se

Telefon: 0470-34 98 88

 

Uppdragsgivare

Vi på Wäxjö Plåt och Montage AB har lång och bred erfarenhet av att arbeta med byggnadsplåtslageri.

Husägare

Entreprenör

Hallbyggare

Arkitekt

Brf/Fastighet

Plåtarbete

Våra Referenser

Referensprojekt

Vårt senaste projekt

Domkyrkecentrum

Ett av våra större takprojekt

IKEA

Ett stort smidesprojekt

Katlaberget

KONTAKT

Wäxjö Plåt & Montage AB

Adress

Sandvägen 12, 342 45 Växjö

E-post

johan@wpmab.se

Telefon

0470-34 98 88

SIDOR

Webbplatsnavigering

VERKSAMHET

Våra Kunder

Vår kundkrets består av allt från privatpersoner till
kommuner och större bygg- och arkitektbolag.
Alla är lika viktiga för oss!

© Wäxjö Plåt & Montage

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress