fbpx

Plåt

Husägare

plåt, Husägare

Går du i tankarna på att byta tak?

Går du i tankarna på att byta tak på huset eller är i behov av renovering av tak eller fasad? Eller du kanske behöver en måttanpassad takkupa eller fläktkåpa? Plåt har en otroligt tacksam formbarhet med stora möjligheter att integrera tekniker. Både stål och metaller är ypperliga att kombinera med plåt för att bli något nyskapande gällande både uttryck och funktioner. Låt oss bara veta dina önskemål och behov, vi erbjuder allt inom byggnadsplåt och utför alla typer av plåtarbeten.

Måttanpassad plåttillverkning

Vi har många års erfarenhet och stor yrkesstolthet kring allt vad gäller plåt, smide och montage. Byggnadsplåt används mer eller mindre på de flesta byggnader och är ett bra val då det både är brandsäkert, tätt och hållbart. Med ett eget fullutrustat plåtslageri tillverkar våra plåtslagare precis de delar och detaljer som efterfrågas för alla smaker och behov. Vi utför även montagearbeten av såväl vägg- och takplåt som väggelement och stommar.

Följande kan vi hjälpa dig med:

Plåttak

Med egen tillverkning kan vi erbjuda allt inom byggnadsplåt. Vi utför kompletta takbyten helt enligt varje kunds önskemål. Tack vare vår fullutrustade plåtverkstad kan vi tillverka alla typer av plåtdetaljer som kan tänkas behövas vid till exempel ett takbyte. Vi monterar även takstegar, bärläktsteg, snörasskydd, livlinefästen och ser givetvis till att taket blir säkert att vistas på och befinna sig under. Genom att välja ett plåttak har du alla möjligheter skapa ett hållbart, energismart och vackert tak. Det gäller såväl vid nybyggnation som renovering eller byte av befintligt annat tak.

Takkupa

Att montera en takkupa på huset är ett smakfullt sätt att släppa in ljus på fastighetens övre plan eller om du vill öka ytan på t.ex. en övervåning där takhöjden är låg. Plåt är ett fördelaktigt val när det kommer till såväl hållbarhet som underhåll och särskilda detaljer. Vill du så kommer vi gärna hem till dig och måttar innan vi skickar ett prisförslag. Vi hjälper dig även gärna med montagearbetet.

Entrétak

Ett entrétak är en trevlig lösning till att skapa en personlig och välkomnande känsla till fastigheten. Taket monteras över ytterdörren och ger skydd mot dörrar och fönster. Låt oss veta dina önskemål så hjälper vi dig med både måttning, tillverkning och montering.

Väggtäckningar

Fasaden är fastighetens ansikte utåt. Utsmyckning eller inte, du väljer hur det yttre intrycket ska framstå. Välj mellan plan plåt, profilerad plåt eller kassetter.

Fönsterbleck & fönsterplåt

Skräddarsy dina fönsterbleck efter egna mått och räkning. Fönsterbleck och fönsterplåt är ett bra sätt att skydda husets utsatta partier från naturens alla utmaningar.

Fördelar med plåt:

Det finns många anledningar till varför byggnadsplåt är ett bra val för både trädgårdstillbehör, tak och fasader.

  • En otrolig hållbarhet
  • En glatt yta som gör att snön lätt glider av
  • Brandsäkert
  • Tätt med minimal risk för läckage
  • Tyngdmässigt väldigt lätt och går därför att monteras på konstruktioner som inte klarar för stor belastning
  • Med en återvinningsgrad på nästan 100% är materialet miljövänligt
  • Ekonomiskt fördelaktigt tack vare sin långa hållbarhet och enkla underhåll
  • Stora valmöjligheter gällande både material, färg, former och produkter

 

Kontakta oss

Ställ dina frågor till Stefan via mejl här nedan och boka gärna in ett hembesök. Vi kommer ut och ger dig ett kostnadsfritt prisförslag. Vi utför ROT-arbeten.

KONTAKTUPPGIFTER

Sandvägen 12
342 45 Växjö

E-post: johan@wpmab.se

Telefon: 0470-34 98 88

 

Uppdragsgivare

Vi på Wäxjö Plåt och Montage AB har lång och bred erfarenhet av att arbeta med byggnadsplåtslageri.

Husägare

Entreprenör

Hallbyggare

Arkitekt

Brf/Fastighet

Plåtarbete

Våra Referenser

Referensprojekt

Vårt senaste projekt

Domkyrkecentrum

Ett av våra större takprojekt

IKEA

Ett stort smidesprojekt

Katlaberget

KONTAKT

Wäxjö Plåt & Montage AB

Adress

Sandvägen 12, 342 45 Växjö

E-post

johan@wpmab.se

Telefon

0470-34 98 88

SIDOR

Webbplatsnavigering

VERKSAMHET

Våra Kunder

Vår kundkrets består av allt från privatpersoner till
kommuner och större bygg- och arkitektbolag.
Alla är lika viktiga för oss!

© Wäxjö Plåt & Montage

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress